Kiełbasa Krakowska parzona jest klasyczną kiełbasą kanapkową, wyrabianą wyłącznie ze starannie wyselekcjonowanego, peklowanego mięsa wieprzowego. Unikalny smak, niepowtarzalny aromat i piękną ciemnozłotą barwę jaką charakteryzuje się kiełbasa, uzyskano dzięki wędzeniu w naturalnym dymie z mieszanki drzew liściastych oraz recepturze opartej o klasyczne przepisy wędliniarskie. Poza zastosowaniem w kanapkach, może stanowić doskonałą wędlinę "na półmisek" w czasie okolicznościowych przyjęć. |
|
Zamówienia |
Pełna nazwa handlowa: | Kiełbasa Krakowska parzona |
Opis produktu:
|
Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona,
produkowana w osłonkach białkowych
|
Pakowanie: | pakowana VAC/MAP po około 1,5kg |
Okres minimalnej trwałości: | 25 dni |