Salceson czarny jest salcesonem produkowanym wyłącznie z surowców wieprzowych, według tradycyjnej receptury wędliniarskiej, inspirowanej staropolskimi przepisami kulinarnymi. Skład surowcowy bogaty w podroby, oraz tradycyjna receptura i starannie dobrana kompozycja przypraw, dały w efekcie wędlinę o niepowtarzalnym, tradycyjnym smaku. Salceson jest wspaniałym dodatkiem do kanapek oraz doskonale się sprawdza jako wędlina na półmisek ze "swojskim jadłem". |
|
Zamówienia |
Pełna nazwa handlowa: | Salceson czarny |
Opis produktu:
|
Salceson wieprzowy, podrobowy, parzony, produkowany w osłonkach tekstylnych
|
Pakowanie: |
pakowane próżniowo (VAC) - kawałki o masie około 1,1 kg* *Istnieje możliwość zamówienia wyrobu w kawałkach o masie jednostkowej około 2,2kg lub 4,4kg minimum 3 dni przed datą dostawy |
Okres minimalnej trwałości: | 26 dni |