Salceson włoski extra jest salcesonem o charakterystycznym smaku, typowym dla salcesonów włoskich. Wędlina jest wyrabiana wyłącznie z naturalnych surowców, łącznie z osłonką z żołądków wieprzowych. Połączenie mięsa, masek wieprzowych i przypraw, według staropolskiej, tradycyjnej receptury, dały w efekcie wędlinę o niepowtarzalnym swojskim smaku i soczystym aromacie. Salceson może być podawany jako ozdoba półmisków ze "swojskim jadłem" albo stosowany jako znakomita wędlina kanapkowa. |
|
Zamówienia |
Pełna nazwa handlowa: | Salceson włoski extra |
Opis produktu:
|
Salceson wieprzowy, podrobowy, produkowany w żołądkach wieprzowych
|
Pakowanie: |
pakowane próżniowo (VAC) - kawałki o masie 0,9 - 2,0 kg*; *waga 1 sztuki zależy od wielkości żołądka, możliwe kawałki o wielkości 1/2 żołądka. |
Okres minimalnej trwałości: | 24 dni |