Smalec świętokrzyski to smalec o domowym smaku. Wyrabiany z najlepszych surowców wieprzowych metodą tradycyjnego wytopu, jest doskonałym składnikiem kanapek oraz wielu innych potraw. Dzięki dodatkom smakowym w postaci cebuli oraz specjalnie dobranej kompozycji przypraw charakteryzuje się niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Konsystencja nadająca się doskonale do smarowania pieczywa zachęca aby był wykorzystywany jako znakomita przystawka do tradycyjnego posiłku. Niewielkie przezroczyste opakowania o masie 200g ułatwiają jego przechowywanie. |
|
Karta logistyczna produktu | Zamówienia |
Pełna nazwa handlowa: | Smalec świętokrzyski |
Opis produktu:
|
Smalec smakowy, konfekcjonowany, wytapiany z tłuszczy wieprzowych, z dodatkiem mięsa wieprzowego oraz przypraw. Wytapiany tradycyjnie w kotłach otwartych, przeznaczony do spożycia na zimno i na gorąco.
|
Pakowanie: |
Pakowany w pojemniki jednorazowe, o gramaturze jednostkowej 200g* netto; Opakowanie zbiorcze: karton tekturowy o wymiarach: 30x30x20cm, zawierający 27 szt. pojemników. Pełne dane logistyczne znajdują się w karcie logistycznej produktu. *Istnieje możliwość zamówienia smalcu w innych opakowaniach i wago-miarach. W tej sprawie prosimy o kontakt z Działem Handlowym. |
Okres minimalnej trwałości: | 5 miesięcy |