znajdujesz się w: Start » Wędliny » Salcesony » głowizna w galarecie

  • POLECAMY!!
    szynka staropolska

     

     

  • POLECAMY!!
    kiełbasa starowiejska
  • POLECAMY!!
    Kiełbaski Kornetki kamień

Głowizna w galarecie

22 głowizna w galarecie      Głowizna w galarecie jest wyrobem powstającym z mięsa i masek wieprzowych. Dzięki tradycyjnemu procesowi wyrobu oraz staropolskiej recepturze, powstaje wędlina pierwszorzędnej jakości o niezwykle interesującym smaku. Głowizna jest znakomitą wędliną dla smakoszy - zarówno do spożywania na zimno, jak również jako doskonały składnik gorących potraw np. z kapusty.

    Zamówienia

 

 

Pełna nazwa handlowa:                   Głowizna w galarecie
Opis produktu:
Wyrób wieprzowy, parzony, produkowany w osłonkach barierowych
Pakowanie: Baton w osłonce barierowej o masie około 2,0kg
Okres minimalnej trwałości:      21 dni

poprzedni produkt

 

 

Wszelkie prawa zastrzeżone @copy; 2011 AWEX sp. j.
strony internetowe Kielce
Pozycjonowanie Kielce