znajdujesz się w: Start » Wędliny » Salcesony » włoski extra

  • POLECAMY!!
    szynka staropolska

     

     

  • POLECAMY!!
    kiełbasa starowiejska
  • POLECAMY!!
    Kiełbaski Kornetki kamień

Salceson włoski extra

23 salceson włoski extra      Salceson włoski extra jest salcesonem o charakterystycznym smaku, typowym dla salcesonów włoskich. Wędlina jest wyrabiana wyłącznie z naturalnych surowców, łącznie z osłonką z żołądków wieprzowych. Połączenie mięsa, masek wieprzowych i przypraw, według staropolskiej, tradycyjnej receptury, dały w efekcie wędlinę o niepowtarzalnym swojskim smaku i soczystym aromacie. Salceson może być podawany jako ozdoba półmisków ze "swojskim jadłem" albo stosowany jako znakomita wędlina kanapkowa.
    Zamówienia

 

Pełna nazwa handlowa:                   Salceson włoski extra
Opis produktu:
Salceson wieprzowy, podrobowy, produkowany w żołądkach wieprzowych
Pakowanie:

pakowane próżniowo (VAC) - kawałki o masie 0,9 - 2,0 kg*;

*waga 1 sztuki zależy od wielkości żołądka, możliwe kawałki o wielkości 1/2 żołądka.

Okres minimalnej trwałości:      21 dni

poprzedni produkt

 następny produkt

 

Wszelkie prawa zastrzeżone @copy; 2011 AWEX sp. j.
strony internetowe Kielce
Pozycjonowanie Kielce