znajdujesz się w: Start » Wędliny » Kiełbasy » Podwawelska

  • POLECAMY!!
    szynka staropolska

     

     

  • POLECAMY!!
    kiełbasa starowiejska
  • POLECAMY!!
    Kiełbaski Kornetki kamień

Kiełbasa Podwawelska

16 kiełbasa podwawelska Kiełbasa Podwawelska jest klasyczną kiełbasą wyrabianą wyłacznie z wieprzowiny. Znakomita do spożycia zarówno na zimno jak i na gorąco. Dzięki starannie wyselekcjonowanym surowcom oraz zastosowanej recepturze, można ją zaliczyć do kiełbas "chudych", o stosunkowo niewielkiej zawartości tłuszczu. Złocistą barwę jaką charakteryzuje się kiełbasa, uzyskano dzięki wędzeniu w naturalnym dymie z mieszanki drewna liściastego. Doskonały smak uzyskano stosując w procesie wytwarzania starannie opracowaną recepturę oraz charakterystyczną kompozycję przypraw.    
    Zamówienia

 

Pełna nazwa handlowa:                   Kiełbasa Podwawelska
Opis produktu:
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona,
produkowana w osłonkach naturalnych
Pakowanie: pakowana w atmosferze ochronnej (MAP) po około 1,8 - 2,0 kg
Okres minimalnej trwałości:      21 dni

 

poprzedni produkt

 

następny produkt

Wszelkie prawa zastrzeżone @copy; 2011 AWEX sp. j.
strony internetowe Kielce
Pozycjonowanie Kielce