Kiełbasa krucha z galaretką jest kiełbasą wyrabianą z najwyższej klasy mięs wieprzowych. Doskonały smak produktu uzyskano dzięki starannie dobranej recepturze, unikalnej kompozycji przypraw oraz dzięki znajdującej się w kiełbasie aromatycznej galaretce. Ciemno koniakową barwę jaką charakteryzuje się produkt oraz naturalny aromat uzyskano dzięki wędzeniu w tradycyjnych komorach wędzarniczych, w dymie z mieszanki drzew liściastych. Kiełbasa krucha z galaretką doskonale sprawdzi się jako poranny posiłek, ale także jeden z komponentów wiejskiego stołu. |
|
|
Pełna nazwa handlowa: | Kiełbasa krucha z galaretką |
Opis produktu:
|
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona,
produkowana w osłonkach naturalnych
|
Pakowanie: | pakowana w atmosferze ochronnej (MAP) po około 1,2 - 1,5 kg |
Okres minimalnej trwałości: | 25 dni |
|
|