znajdujesz się w: Start » Wędliny » Salcesony » włoski VAC

  • POLECAMY!!
    szynka staropolska

     

     

  • POLECAMY!!
    kiełbasa starowiejska
  • POLECAMY!!
    Kiełbaski Kornetki kamień

Salceson włoski VAC

21 salceson marszałkowski      Salceson włoski VAC jest salcesonem o smaku i zapachu, charakterystycznym dla salcesonów włoskich. Zastosowanie do jego wyrobu peklowanego mięsa i masek wieprzowych, w połączeniu z tradycyjną kompozycją przypraw, dało w efekcie salceson wspaniale nadający się do sprządzania kanapek oraz jako wędlina na półmiski ze "swojskim jadłem".

    Zamówienia

 

Pełna nazwa handlowa:                   Salceson włoski VAC
Opis produktu:
Salceson wieprzowy, podrobowy, parzony, wyrabiany w osłonkach tekstylnych
Pakowanie:

pakowany próżniowo (VAC), po około 1,5kg*

*Istnieje możliwość zamówienia wyrobu w całych osłonkach o masie jednostkowej 3,0 kg, minimum 3 dni przed datą dostawy

Okres minimalnej trwałości:      25 dni

poprzedni produkt

 następny produkt

Wszelkie prawa zastrzeżone @copy; 2011 AWEX sp. j.
strony internetowe Kielce
Pozycjonowanie Kielce