Smalec z cebulą to smalec o swojskim smaku. Wyrabiany jest z najwwyższej klasy surowców wieprzowych metodą tradycyjnego wytopu. Wybrane dodatki smakowe w postaci prażonej cebuli oraz specjalnie dobrana kompozycja przypraw charakteryzują go niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Posiada smarowną konsystencję. Polecany do smarowania pieczywa jak również jako dodatek kulinarny do innych potraw. Niewielkie przezroczyste opakowania o masie 200g ułatwiają jego przechowywanie. |
|
Karta logistyczna produktu | Zamówienia |
Pełna nazwa handlowa: | Smalec z cebulą |
Opis produktu:
|
Smalec smakowy, konfekcjonowany, wytapiany z tłuszczy wieprzowych, z dodatkiem cebuli prażonej oraz wielu przypraw. Wytapiany tradycyjnie w kotłach otwartych, przeznaczony do spożycia na zimno i na gorąco.
|
Pakowanie: |
Pakowany w pojemniki jednorazowe, o gramaturze jednostkowej 200g* netto; Opakowanie zbiorcze: karton tekturowy o wymiarach: 30x30x20cm, zawierający 27 szt. pojemników. *Istnieje możliwość zamówienia smalcu w innych opakowaniach i wago-miarach. W tej sprawie prosimy o kontakt z Działem Handlowym. |
Okres minimalnej trwałości: | 6 miesięcy |